Meer Focus & Balans met een Brandstrategie!

Exclusive Support voor meer Zichtbaarheid

Fascinatie ontstaat door wat jou anders maakt dan de rest;

Wees wie je bent!

Wat heb je nodig?

Diensten voor Branding & Business Groei

EXCLUSIVE SUPPORT – Dé Virtual Business Partner & Coach voor groei-gerichte ondernemers met een passie & missie

Met een GRATIS Coaching Call van 30-45min denk ik vrijblijvend met je mee welke volgende stap(pen) jij nodig hebt.
Werkvormen: VIP dag BRAND/marketing blauwdruk & strategie, Coaching trajecten,  VA/VBP support va 2uur per week en BookMeAday concept.

Branding, Marketing & Mindset Coaching & Support

Maximaliseer je Branding & Marketing!

*Worstel jij om meer dan voldoende klanten aan te trekken in een continue stroom of de promotie rondom een nieuw product of dienst op te zetten?*

Je weet dat het nodig is om klanten in een continue stroom aan te trekken om bedrijfsgroei te realiseren. En neemt graag afscheid van hoofdpijn klanten.

Door mijn sterke oog voor unieke kwaliteiten & talenten van elk persoon/bedrijf, ontdekken we wat jou en je bedrijf onderscheidend maakt in de markt. Samen ontwerpen we jouw unieke Branding Blauwdruk, waardoor je in alles wat je doet een helder en krachtig signaal uitstraalt en jouw ideale klanten met de juiste intenties naar je aantrekt. Doordat de blauwdruk en heldere routekaart en stappenplan biedt, geeft dit je meer rust en zekerheid in je acties en een continue stroom aan inkomen.

Wil jij meer vrijheid en rust om je dromen te realiseren en meer ideale klanten aantrekken?

Dan sta ik te popelen om met jou te brainstormen en jouw blauwdruk te ontwerpen, zodat al jouw acties als een katalysator elkaar versterken en je de Go-To-Expert wordt in je branche.

Wil jij meer Focus & minder tijdrovende marketing?

 

 

BUsiness Management Support

Boost je Business richting de Top!

*Worstel jij om de volgende stap te zetten in je bedrijf, loop je tegen de groei grenzen aan om alles alleen te doen en mis je de balans tussen werk / privé?*

Wil jij meer ruimte en vrijheid om je te richten op je core-business en mis je de tijd, focus of strategie om de volgende stap in je bedrijf te realiseren?

Doordat ik enthousiast & out-of-the-box met je meedenk over hoe jij je bedrijf het beste maximaliseert geven we jouw bedrijf samen een Energie Boost om Next Level te groen. Hierdoor pak je nieuwe kansen en ontstaat meer vrijheid om te doen waar jij het beste in bent en meer balans omdat ik zelfstandig taken van je overneem.

Ben jij een ambitieuze MKB/ZZP ondernemer met een groot verlangen om impact te kamen en klaar om samen de groei van jouw bedrijf te realiseren?

Dan werk ik graag met jou samen, bouwen we een stevig schaalbaar fundament en realiseren we de best strategische processen en maken we van jouw droom een route naar Succes!

The Future starts right now!

Ben jij klaar voor Businessgroei, meer vrijheid & balans?

 

PA / VBP; Business Partner – Sparringpartner, BRANDstrategie & Support op locatie of tijdens zakenafdiner/Beurs/event/reis

Growing Business Better, Together!

*Directie, Freelance & ZZP Support*

Je bent je bedrijf en de enige vertegenwoordiger. Hoe prettig is het als je een zakenpartner mee kan nemen naar een beurs/event/reis of zakelijke afspraak om sterker te staan en samen jouw bedrijf te vertegenwoordigen?

Door mijn brede intellect, sterk strategische denkvermogen en ervaring kan ik diepgaand bijdragen om in situaties en gesprekken verhelderende toelichting en inzichten te geven. Ik ontdek snel verbanden en patronen en zie daardoor alternatieve oplossingen om de beste strategie of route te bepalen. Dit maakt mij voor jouw bedrijf tot een sterke troef om in te zetten in het veld bij potentiële klanten en een krachtig sparringpartner. In een razend tempo heb ik inzicht in wat en hoe jouw bedrijf werkt. Waar de valkuilen liggen en je onderscheidende positie in jouw branche. Daardoor kan ik jouw bedrijf goed vertegenwoordigen zowel online als offline en deelnemen aan zakelijke contacten.

Ik ga voor maximalisering en ga graag samen aan de slag om knelpunten op te lossen en een heldere duidelijke visie en strategie te ontwikkelen om jouw ideale klanten aan te trekken, zodat ze bij je terug komen. Ik ben actie gericht, een activator in knopen doorhakken en keuzes maken

2 paar ogen zien meer dan 1;      2 paar oren horen meer dan 1

► High Level Sparring- & Business Partner
► Gesprekspartner afspraken leads, opdrachten, zakendiners
► Rechterhand bij reizen, afspraken, beurzen of events
► Assistentie bij uitvoering van je werkzaamheden op locatie

Wil jij een vertrouwd Strategisch Partner, die objectief & productief met je meedenkt en gericht is op de best mogelijke oplossingen en groei? 

Dan ben ik enthousiast om samen jouw bedrijf zowel intern als extern krachtig neer te zetten & te vertegenwoordigen en je klanten een Excellente ervaring te geven, zodat ze fan van je worden.

Wil je samenwerken met een rechterhand en een vertrouwd partner om jouw bedrijf te vertegenwoordigen?

Technisch & Communicatie VA – Marketing, Design & Social Media Support –

Geef je Business die Fascinerende uitstraling, waardoor iedereen over je praat!

*Worstel jij om een authentieke uitstraling neer te zetten, die ook nog eens een weerspiegeling is van wie jij bent?*

Wil je meer klanten aantrekken en vind je het lastig om jezelf onderscheidend te presenteren of voel je je onzeker?

Jouw bedrijf dat ben jij. Klanten kopen bij jou.
Wat straal jij uit, zowel online als offline? En wat zijn jouw uniek onderscheidende talenten en waarden?
Hoe haal jij dat project binnen of fascineer je klanten met jouw verhaal, brochure, website & communicatie, zodat ze met jou willen werken?

Door mijn ruime kennis en grote leergierigheid heb ik mij allerlei systemen en grafische programma’s en website/social media platforms eigen gemaakt of ben bereid om mij daar verder in te verdiepen en ontwikkelen. Zodat we jouw Brand uitstraling & jouw unieke aanbod  Exclusive & Maximaal in de Markt kunnen zetten.

Bij alles wat je doet presenteer jij jezelf & je bedrijf aan je klanten. Met je huisstijl, logo, je persoonlijke uitstraling & presentatie, je kleur gebruik, je communicatie online en offline én zelfs met je klantenservice.

Een Brand blauwdruk ontwikkelen is één, dit goed doorvoeren in je hele bedrijf is tijdrovend & vraagt ook kennis. Doordat ik kijk naar jouw Personal Brand en je Brand blauwdruk verzorg ik jouw Visuele visitekaartjes van website, flyers, weggever, E-learningsysteem tot al je klanten contacten en klantenservice. Door dit dicht bij jouw persoonlijke kwaliteiten te houden weerspiegeld dit jouw authentieke persoonlijkheid.

Wil jij een ambitieuze Coach & Designer, die jou laat Shinen op Social Media & in je bedrijf, waardoor je klanten een WoW ervaring hebben met jouw bedrijf?

Dan werk ik graag met jou samen, bouwen we een onderscheidende Brand uitstraling, die jou zelfvertrouwen geeft om Zichtbaar te worden & jouw klanten herkenning en een geweldige ervaring.

Wil jij vol zelfvertrouwen je klanten aantrekken met een Brand uitstraling en mis je de tijd of technische kennis?