Meer Focus & Balans met een Brandstrategie!

Exclusive Support voor meer Zichtbaarheid

Fascinatie ontstaat door wat jou anders maakt dan de rest;

Wees wie je bent!

NIEUWE KANSEN Pakken?

Het is geweldig om mijn kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen. Zo ook afgelopen week toen onze jongste zoon het telefoontje kreeg van school met: “Gefeliciteerd, je bent geslaagd!”

Geslaagd! Een beloning voor je harde werken én een mogelijkheid voor nieuwe kansen in je business en leven.

Hoe heerlijk is het om na hard werken en jaren inspanning iets goed af te kunnen ronden, waarnaar de tijd en mogelijkheid hebt om je volle aandacht op iets nieuws kan richten. Wat een heerlijke kans! Weer beginnen vanaf scratch, waarbij alle mogelijkheden openliggen en nieuwe kansen zich voordoen. Nieuwe mensen ontmoeten én nieuwe dingen leren.

Zo zie ik het ondernemerschap. Jarenlang passen je bedrijf en je activiteiten perfect bij je, totdat je merkt dat je toe bent aan een nieuwe stap of zelfs een hele nieuwe uitdaging. Na 18 jaar kinderopvang ondernemer, zijn mijn gezin en ik de veilige thuisbasis ontgroeit en richt ik mijn blik buitenshuis op groeiende ondernemers met een passie én gedreven missie. Mijn kinderen slaan hun vleugels uit en ontdekken hun eigen pad in het leven. Wat heerlijk is dat!

Investeren in jezelf = Investeren in je Business

Geleidelijk heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren vooral in mijn persoonlijk leven. Door in mijzelf te investeren met een Coach- / Counselingopleiding verschoof mijn blik steeds meer van peuter, via basisschoolkinderen naar volwassen mannen en vrouwen om ook hen te ondersteunen bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen en het maken van keuzes. Zo’n 6 jaar heb ik in deeltijd naast mijn kinderopvang Talentvolle/Gifted volwassenen en kinderen gecoacht, die waren vast gelopen in hun leven door hun hoog sensitiviteit of hoofdbegaafdheid. Onze natuurlijke kwaliteiten zijn vaak een voordeel, maar kunnen ook makkelijk valkuilen vormen. Een label is wat mij betreft nooit een eindstation, maar altijd een uitgangsbasis. Inzicht in jezelf creëert helderheid, overzicht en focus. Het in kaart brengen van je Personal Branding sluit hier prachtig op aan voor je Business.

Je wordt wat je doet

Keuze vrijheid en je Mindset over je omstandigheden zijn bepalend voor het gevoel van geluk en plezier. Ligt je focus op dankbaarheid, kansen en groei of op verlies, tegenslag en beperkingen.

Hoe mooi is het dan toen de opvang tijdens de 1e Lockdown niet mogelijk was ik de ruimte en tijd had om opnieuw te ontwikkelen. Ditmaal om naast de Coaching skills ook strategisch en praktisch te kunnen ondersteunen. Na 18 jaar kinderopvangondernemer & Coach is het mooi geweest. Ook voor mij geldt een nieuwe uitdaging & nieuwe kansen, waarbij ik jou mee wil nemen in mijn Out-of-the-Box strategie. Gesloten deuren creëren nieuwe kansen.

In 2020 startte ik met

EXCLUSIVE SUPPORT – Dé Virtual Business Partner voor groei-gerichte ondernemers met een passie & missie.

In het ondernemerschap heb je een sparringpartner en extra handen nodig, die doen wat jij niet kan of waar je geen tijd/plezier in hebt. Hoewel veel (startende) ondernemers, coaches en trainers lange tijd zelf aanrommelen komt het moment waarop je merkt dat je het overzicht en de controle over je tijd en werk verloren hebt. Je zit letterlijk en figuurlijk tegen je groei plafond. Laat hier nu juist jouw nieuwe kansen liggen om te groeien!

Werknemer vs. Virtual Professional

Iemand voor 1 dag in loondienst nemen doe je vaak niet. De rompslomp rondom alle administratie kost veel tijd en bovendien geld. Daarnaast willen de meeste mensen min. zo’n 2/3 dagen in parttimedienst werken.
Een Virtual Professional is een zelfstandig ondernemer, die je voor een aantal uren per week of maand kan inhuren voor bepaalde terugkerende taken of activiteiten. Zo’n A-player is als een Business Partner, die meedenkt in jouw bedrijf en waarmee je kan sparren. Grow your Business better, together is mijn slogan. Samen ga je verder dan alleen!
Strategie & Aanmoeding zijn de Brandstof van mijn ondersteuning, waardoor jij als ondernemer groeit en jezelf ontwikkelt. Mijn out-of-the-box benadering en visionaire inzichten maakt dat je al je kansen en mogelijkheden om te groeien in je business pakt. En dat je jouw unieke speerpunten sterk lanceert en verbeterd, waardoor jouw onderscheid nog sterker wordt in je branche en meer klanten aantrekt.

Hoe maak je het verschil?

Personal Branding & Onderscheidend Zichtbaar worden is vaak lastig om zelf te zien en te bepalen. Hoe weet je wat jouw USP’s (sterke en unieke talenten) zijn? Jouw unieke werkwijze, visie of benadering, waardoor mensen bij jou komen is voor jou vaak zo vanzelfsprekend en gewoon, dat het lastig is bij jezelf te herkennen. Maar wat een verschil kan je maken in je Branding- en Marketingstrategie als jij precies helder hebt wat mensen in jou aantrekt!

Onderscheidend zichtbaar worden kost tijd

Onderscheidend Zichtbaar worden, zeker via Social Media veel tijd én vraagt om consistente acties. Kostbare Tijd die jij als ondernemer niet hebt, omdat je het beste en liefste met jouw klanten werkt. Weten wat en wanneer je precies actie moet ondernemen geeft helderheid. Wanneer je jouw unieke Branding Blauwdruk helder hebt kan je de Marketingacties; zoals Social Media content of Ads ook uitbesteden.

Tijd vs Kennis

Bij veel ondernemers ontbreekt het daarnaast ook nog aan de kennis en alle mogelijkheden. Als je wel ideeën hebt dan ontbreekt de tijd om alles uit te zoeken en in te richten en bij te houden.

Worstel niet langer alleen! Laten we samen in een vrijblijvend gesprek onderzoeken wat jij nodig hebt. Inzicht is altijd de 1e stap van verandering.

Ik gun ook jou een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Bel me voor een afspraak op 0172-577539

– Marielle Kolster –
Insightfull Coach. Transforming Actions.

Het rode sokje schreeuwt…!

Ik kijk uit het keukenraam en zie het rode sokje liggen tussen de auto's op de parkeerplaats. "O",...