Meer Focus & Balans met een Brandstrategie!

Exclusive Support voor meer Zichtbaarheid

Fascinatie ontstaat door wat jou anders maakt dan de rest;

Wees wie je bent!

Marielle Kolster | Brand Strateeg & Virtual Business Partner

Met Succes Ondernemen & Maximaal Leven!

Ik werk om te leven; een mooi leven vol passie, avontuur, vrijheid, plezier & betekenis.

Ik support jou met een Business Boost & Balans bij het realiseren van je dromen.

Design je eigen route naar Succes
Net even anders dan anderen
Dare to be Different
Out-of-the-Box
Stoer & Vrouwelijk

Een buddy is vrijblijvend; een
Business Partner een boost
& zekerheid op weg naar de TOP.

Ik ben Coach, VA & Business-
en Sparringpartner.

1 Ding is zeker; als wij
matchen maken we van
jouw bedrijf een succes!

 

“If you Shine, you give others permission to do the same” – Marianne Williamson

Alles over mij

 

 

 

Zoek een stoel & neem wat koffie…

Leef jij jouw eigen Leven?

Ik heb een grote behoefte aan Vrijheid en Avontuur. Nee, geen wilde acties. Maar mijn eigen pad bewandelen, en nieuwe wegen en inzichten buiten de standaard paadjes ontdekken. Ik ben leergierig en altijd op zoek naar nieuwe kennis en informatie. Ik vind veel onderwerpen machtig interessant en lees en leer daarover om meer van het Leven en gedrag van mensen te begrijpen. Het waarom intrigeert mij. De vraag achter de vraag om zo nieuwe wegen en manieren te ontwikkelen. Dit geeft mij voldoening en maakt mij dankbaar.

Wanneer jij vastloopt en even geen mogelijkheden meer ziet, dan kan ons gesprek jou leiden tot nieuwe inzichten, mogelijkheden en de juiste balans. Zodat jij weer verder kunt en kansen pakt.

Lange tijd vocht ik mij een weg door het leven; ogenschijnlijk rustig voor het oog, maar innerlijk heftig geroerd om te overleven en er te mogen zijn. Ik balanceerde tussen leven en geleefd worden. Ik worstelde als kind dit gevecht emotioneel alleen en voelde mij eenzaam.

Vanaf jongs af aan vocht ik tegen de beperkende systemen in mijn leven en de gemiddelde norm van de Nederlandse maatschappij. Je kent het wel: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Er was weinig ruimte om mijzelf te zijn. Onlangs werd ik mij iets bewust. Jarenlang keek ik onbewust in de spiegel naar mezelf, maar zag niet mijn spiegelbeeld, maar de pijn & worsteling van anderen. Lange tijd dacht ik dat die pijn en worsteling van mij was. Vanwege mijn hoog sensitiviteit en het onbegrip was ik mijzelf kwijtgeraakt.

Dit leidde tot een burn-out; daarna leerde ik beter voor mijzelf zorgen en grenzen stellen. Na het afwerpen van schuldgevoelens en overtuigingen rondom mijn plaats en rol in het leven als vrouw; ontstond er ruimte voor wie ik ben, mijn verlangens & ambities.

Op 3 mei 2008 werd ik door een naderende sneltrein en zijn oorverdovende getoeter letterlijk wakker geschud; daar midden op de rails stond mijn zus met een gekantelde kinderwagen…
In een flits van een seconde begon ik te rennen…

 • 10 seconden… waarin de tijd letterlijk even stil stond…
 • 10 seconden waarin ik de dood in de ogen keek en
 • 10 seconden, die mij een 2e kans in het leven gaven.

Gelukkig kunnen we het allemaal navertellen.

De vragen waar ik de tijd daarna mee worstelde zijn:

  • Wat doe ik met het Leven dat mij gegeven is?
  • Laat ik het voorbij gaan of neem ik mijn plaats in?
  • Ben ik blij met het Leven dat ik nu leid en wat houd mij tegen?
  • Geniet ik genoeg van mijn leven & van mijn kinderen?

A Life-Changing Impact & Inspiratie

Ik heb besloten om mijn plaats als radartje in het leven in te nemen & mijn omgeving te motiveren en inspireren; niemand anders, dan ik kan mijn plekje innemen en geven wat ik te geven heb aan anderen.

Onze plaats in het grote geheel van het Leven, het levenssysteem van verbinding waarin ik invloed heb en alles om mij heen tot beweging breng of juist tot stilstand.

Art of Life – Marielle Kolster

Waarin alles verbonden is; waar we beïnvloed worden en anderen beïnvloeden. Waar verleden, heden & toekomst stroomt. Dat culturen verbindt en  tegenpolen elkaar aantrekken, versterken & balans ontstaat. Je bent niet alleen! We staan in verbinding met elkaar en al het leven.

 • Is er een vrijheid om te kiezen en balans in je leven?
 • Welke impact maak jij in het leven van jezelf en van anderen?
 • Ben je je bewust dat de mensen om je heen op jou zitten te wachten tot je opstaat?
 • Wat wil jij de wereld nalaten?

 Live & Create the maX!

Durf groot te dromen

Heb jij het lef om je eigen Leven te leven?

Niet het leven van je vader of moeder of voor de goedkeuring van anderen. Niet het leven van je partner. Niet naar de verwachtingen van anderen, maar het Leven dat jij diep van binnen voelt en durft te kiezen vanuit Vrijheid!

Misschien buiten de hokjes, buiten de gevestigde paadjes, maar met de passie en kracht die jij van binnen voelt. Jij bent uniek en het waard.

Leven vanuit een missie & vol betekenis.

Ik kies om te leven vanuit mijn Vrijheid & mijn missie:

Als Coach en VBP/Virtual Business Partner groei-gerichte ondernemers helpen om hun unieke stemgeluid en natuurlijke kwaliteiten te ontdekken. Zodat zij hun impact en invloed vergroten en vanuit hun missie de juiste klanten aantrekken en hun bedrijf succesvol groeit. Ik gun hen een life-changing impact & balans in hun eigen leven én dat van hun klanten en een fijn inkomen.

Met grote toewijding en warme betrokkenheid bied ik jou mijn Exclusive Support aan, waardoor we samen een golf beweging in gang zetten en jij persoonlijk meer tot bloei komt en het leven leidt dat bij jou past.

“Achter elke uitdaging; zit een les”

Als klein meisje zat ik gevangen in een web van verwachtingen, patronen, vaste hokjes, ideologie, religie en een gebrek aan emotionele veiligheid.

Deze patronen en een emotioneel afwezige moeder hebben een grote impact op je identiteit ontwikkeling & zelfvertrouwen. Als ondernemer worstelde ik lange tijd met de gemiste bouwstenen en de daarbij belemmerende overtuigingen; ben ik wel goed genoeg, kan ik dit wel, zitten mensen wel op mij te wachten, … enz.

Hurt people; hurt people

Grote kans dat jij deze LP met frases ook kent en afspeelt in je hoofd.

Toch heeft het leven mij ook sterk gemaakt. Een krachtig doorzettingsvermogen om te jagen naar wat ik wil bereiken. Nieuwe onbegaanbare paadjes ontdekken en durven gaan. Een sterk strategisch inzicht om valkuilen te ontwijken en de efficiëntste route te kiezen. Anders dan anderen durven zijn; niet meelopen met de massa maar mijn eigen pad uitstippellen en doelen stellen. En door anderen gewaande beperkingen doorbreken, door buiten de lijntjes te kleuren en resultaten te halen.

Het ondernemerschap doet een groot beroep op je interne zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Loop jij tegen de grenzen aan of worstel je met twijfel, onbalans, perspectief, angst of andere zaken die je tegenhouden om vooruit te komen?

Bel me: 0172-577539 of plan een vrijblijvende Coaching Call

 

ANDERE KIJK biedt ANDERE KANSEN

Ik zie de wereld waarin ik leef vaak vanuit een heel ander perspectief dan de mensen om mij heen. Ik zie mogelijkheden, verbanden & patronen, die anderen nog niet opmerken. Ik twijfelde daarom vaak mijn boodschap en inzichten te delen. En miste daardoor de diepgang in vriendschappen en gesprekken.

Ik help jou als ondernemer graag om jouw kleurrijke palet aan kansen en mogelijkheden te ontdekken & om een nieuwe balans te vinden in wat je doet. Zodat jij het maximale uit jouw business & Leven haalt. Zowel als Coach/Counselor en/of als VA/VBP (virtual business partner)

 

Organiseer je eigen wensen!

Ik heb een grote behoefte om vrij te zijn. Om mijn leven en bedrijf te leiden naar mijn eigen inzichten, ervaringen en om ook anderen daarin te begeleiden.

The sky is the limit

Met een bruisende bron van ideeën en een strategisch inzicht zette ik mijn organisatie talent al jong in door regelmatig als een verlegen basisschool meisje samen mijn buurjongen straatfeesten, verkleedpartijen en spelletjesmiddagen voor alle kinderen van de buurt te organiseren. In de 1e klas van het VO verzorgden mijn vriendin en ik op studiedagen een ochtendprogramma’s op onze oude kleuterschool en de juffen hadden zo ook een Top ochtend. En wat een plezier en energie kreeg ik daarvan.

Ik ben een echte activator; mogelijkheden moet je creëren!

Zo organiseerde naast mijn werk en bedrijf vanaf mijn jeugd:

 • 17 Kerstbrunches
 • Een Familieweekend van 100 personen
 • Verschillende Familie weekenden tot 30 personen
 • 2001-2005; reis & verblijf met buitenlandse muziekbands & festivalgangers naar een festival in Zweden
 • 2001-2005; bezoek, reis en verblijf Festival DE
 • 1998-2005; merchandise bands & cd’s jaarlijks eigen georganiseerd festival vanuit een stichting zowel in NL, DE als CH
 • 2014 – heden; kassa- en deurbeheer jaarlijks Brainstorm Festival
 • 2020 – heden; PR, website design, social media, verkoop/ticketbeheer & partnercontact ter promotie Theatervoorstelling.

Als je iets graag wil of wil veranderen organiseer het, dan kan je alles naar jouw wens en tevredenheid regelen.

Van iets groots buiten je bedrijf als iets kleins in of aan je bedrijf; jij bent aan zet om jouw wensen om te zetten in resultaten!

Mocht je willen brainstormen of hulp nodig hebben?

 

“Help, ik pas niet in een hokje”

Herken je dat?

Het lijkt wel of je soms op een totaal ander level zit dan anderen? Maakt overal je eigen versie van. Je weet precies waar je heen wil of wat, maar worstelt met het hoe. Je hebt het gevoel alles zelf uit te moeten vinden, omdat jij oplossingen en mogelijkheden ziet, die out-of-the-box zijn.

Je voelt je geregeld onbegrepen; het lijkt alsof jij niet in de maatschappelijke hokjes past. Het keurslijf waarin vele mensen zich prettig lijken te voelen, houdt jou klein en onbetekenend.

Alsof je altijd met ingehouden adem en gespannen waakzaamheid de wereld bekijkt zonder er echt aan deel te nemen.

Jouw talent, jouw passie, jouw inspanningen worden altijd langs een maatlat gelegd waar jij of wel te hoog of wel te laag op scoort.

Je eigen kleur en mogelijkheden komen nooit uit de verf. Je gaat twijfelen. Ben ik gek of is de rest van de wereld dat?

Je hoort geregeld: “Waarom doe jij dat zo en niet zoals het hoort?”

Zout; het witte goud

Ook mij kun je niet in een hokje plaatsen. Ik ben geen vrouw van pasteltinten; al hou ik er wel van. Meer van Vrouwelijk & Stoer met een stukje eigen toevoeging. Geen patroon, geen recept is ooit door mij standaard opgevolgd. Zoals bij alles in het leven voeg ik over al iets van mijn eigen zout toe.

Ook in mijn Exclusive Support lever ik maatwerk van resultaatgerichte systemen en methoden passend bij jou en je wensen. Ieder mens & elke wens is uniek!

 

Out-of-the-box * Eclectisch

Ik hou van Gamen; adventure games (Mario Bros, Horizon, Assassins Creed, Tomb Raider, Zelda) en mijn leven is heel veel muziek; bijna alle soorten, maar vooral metal & stevige rock.

Als ik meer tijd had zou ik nog meer lezen; van geschiedenis, ontstaan van stromingen, culturen en religies tot biografieën en documentaires. Ik kan me verliezen in stamboom onderzoek en wordt razend nieuwsgierig naar de mensen achter alle namen.

Ik verwonder mij over de rijkdom van culturen, verschillen & expertises van mensen. Waar ze telkens weer de veerkracht en creativiteit vandaan halen om hun bijdrage te leveren aan het leven. En daarnaast verwonder ik mij over de pracht en het systeem van de natuur en het leven zelf.

 

Reizen is een passie en avontuur  *   Familie  = Home Sweet Home.

Ik ben een grote mengeling van dit alles en haal overal mijn kennis en inzichten vandaan, die bijdragen aan mijn resultaten; Coach/Counselor, Virtual Assistant (VA), Business strategie- & Sparringpartner (VBP) alles voor de groei van jouw business & meer balans in jouw leven. 

Wat zeggen anderen over mij?

Goede brede kennis van zaken * ruim denkbeeld (out-of-the-box) * doelgericht * beeldend * leiderschap * inzichtelijk * intuïtief * zonder oordeel * wijs * positief * doordacht * eerlijk * geïnteresseerd * rustig & evenwichtig * warm & betrokken * leergierig * open houding * actie & resultaat gericht * ideeënbron

Mijn ondernemers reis…

Al 15 jaar maak ik een reis in het ondernemerschap en van persoonlijke ontwikkeling als kinderopvang ondernemer met daarnaast een Hoogbegaafdheid (HB) /Hooggevoeligheid (HSP) Coachpraktijk.

Ik ben geboren in een ondernemersfamilie uit Boskoop. Het Centrum van de Hollandse sierteelt en boomkwekerijen en exportcentrum van bomen en planten wereldwijd. Als tiener en puber had ik een bijbaantje op een boomkwekerij. Daarna ben ik jaren werkzaam geweest van receptioniste/telefoniste, administratief medewerker tot in-/verkoopondersteuner van een Boomkwekerij Export bedrijf, dat bomen en planten wereldwijd verstuurd.

In 2007 combineerde ik het ondernemerschap met het opvoeden van mijn 3 prachtige en unieke zoons, waarbij veel een uitdaging was en ik opzoek moest gaan naar de meest effectieve tools, omdat niets volgens de boekjes ging. Inmiddels zijn er 2 van mijn mannen volwassen is de jongste 16 jaar. Van hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid had ik totdat ze 10 jaar waren nog nooit iets gehoord, laat staan weten welke uitdagingen & kansen dit in het leven geeft.

Het was een geweldige, maar eenzame reis naar het hart van mijn kinderen én tegelijkertijd naar mijn eigen hart en ambitie.

Ik wilde alles alleen doen en meteen ook super goed en kon lastig nee zeggen of dingen uitbesteden. Heel herkenbaar toch? Ik bleef met alles in vaste uitgesleten patronen lopen en kwam geen stap verder. Het bezorgde mij dan ook mede door Vitamine B12 tekort een Burn-out in 2007.

Ook was ik een tikje eigenWijs… oeps… Je zou denken dat ik ervan geleerd had, toch stapte ik uit gewoonte als vanzelf weer in de mallemolen. Het voelt zo veilig, zo comfortabel om te weten wat je hebt. Alleen uit noodzaak durfde ik “nee” te zeggen. Om de volgende stap in mijn bedrijf te zetten volgde ik webinars, challenge’s, marketing trainingen en cursussen en versleet ik boeken.

In 2008 na dé wake-up call ben ik mijn eigen pad en hart gaan volgen.

In 2009-2012 volgde een Coach/Counselor opleiding tijdens mijn fulltime ondernemerschap in de gastouder/kinderopvang. Daarna deed ik de VA Business Academy en volgde aansluitend Marketing & Branding cursussen en trainingen om mijzelf en 2 bedrijven in de markt te zetten.

Mijn steun & toeverlaat zijn mijn partner, mijn gezin & mijn familie. Zonder hun Support, Vertrouwen en Aanmoediging had ik nooit de bedrijf switch tot Virtual Business Partner, VA & Coach voor ondernemers gemaakt.

 

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Contact

Interesse om met mij samen te werken? Of wil je me wat vragen stellen?

Bel 0172-577539 of mail mij gerust. Je kan ook je vraag stellen via onderstaand antwoordformulier of daar laten weten wanneer het je schikt dat ik contact met jou opneem.

Of Stuur je berichtje:

14 + 1 =

GALLUP: Mijn NATUURLIJKE Kwaliteiten

STRATEGISCH – creatief, doorzichtig, optiebewust, intuïtief, toekomstgericht, anticiperen, selectief, attent, inzichtelijk
Mensen met sterke Strategisch talenten brengen creatieve anticipatie, verbeeldingskracht realisatie door volharding. Ze kunnen snel alternatieve paden afwegen en bepalen welke het beste en meest efficiënt zal werken. Ze vinden snel de beste route voorwaarts.

LEERGIERIGHEID – nieuwsgierig, geïnteresseerd, informatief, ruimdenkend, leergierig, hartstochtelijk, bekwaam
Mensen met sterke leertalenten houden niet alleen van leren, maar weten intuïtief hoe ze het beste leren. En wanneer ze gefocust zijn houden ze je op de hoogte houden van nieuwe mogelijkheden en inzichten.

ACTIVATOR – invloedrijk, actie georiënteerd, initiëren, katalytisch, voortstuwend, snel, dynamisch
Activators zijn katalysatoren, die dingen op gang brengen. Ze zien natuurlijk hoe ze ideeën in actie kunnen omzetten, daardoor zorgen ze dat dingen gebeuren. Hun energie kan besmettelijk en boeiend zijn. Als je een belangrijk project of een getalenteerde groep een “Jumpstart” nodig heeft, zoek dan een activator – ze brengen energie en instant momentum.

INDIVIDUALISERING – mensgericht, bewust, uniek, opmerkzaam, persoons georiënteerd,  eerlijk, nauwkeurig, inzichtelijk, onderscheidend
Mensen met sterke individualisatietalenten merken en waarderen de unieke kenmerken van elk persoon en stemmen hun aanpak daarop af. Als een Casting Director gebruiken zij intelligentie over mensen om hen te Positioneren om te doen waar ze goed in zijn. Dit creëert een soort teamsynergie, die leidt tot een aangenamere ervaring en verhoogde effectiviteit.

INPUT – vindingrijk, verzamelen, nieuwsgierig, bewust van nut, vrijgevig, goed belezen, deskundig, onderzoekend
Mensen met sterke inputtalenten brengen tools mee, die groei en prestaties faciliteren. Ze geven graag relevante en tastbare hulp aan anderen. Hun vindingrijkheid en nieuwsgierigheid leiden ertoe dat ze kennis opslaan, die kan worden gedeeld.
Teamwork makes the dream work!

 

Mijn Opleidingen, trainingen en cursussen

Counselling & Coaching Niv. 1 & 2 – ACC  | Spelend Coachen met kaarten – Gerrickens  |  Positive Psychology – University of North Carolina at Chapel Hill  | High End vA-Player: Start Succesvol als High Level VA – VA Business Academy Danielle Leuvering | Personal Branding op Social Media, Learning Personal Branding, Pitching yourself  & Body Language for Women – LinkedIn  | Law of Attraction and the Missing Piece Colours – Michael Ballard & Moira Bush | Zichtbaarheid Challenge; zet je spotlights aan – Silvana Lekatompesij | BraveNewMediaWorld Event, Storytelling, iMovie videomontage & Word zichtbaar met videotraining – Zarayda Groenhart | Bouw je bedrijf met 9 elementen & Geweldloos Communiceren – The Next Trainer | Business without Selling – Lucy Johnson | Passief Inkomen Academy & Website met WordPress – Hugo Bakker | 3x Business Bootcamp – Open Circles / Nisandeh Neta | Design your own Life; Roadmap to Success – Michael Pilarczyk | Succes met je Website & Succes met je Online Programma Training – Marielle van der Vlies | Story Vault – Elise Darma | 30 Dagen Canva Kei – FanFactor | FB ads Copy Freedom Funnel – Jenna Darcy |  Success Route LeadMagnet | Laban Training: Body Language; De Kracht van non-verbale aanwezigheid – Eckstein Maakwerk Peter Meijer |   Vind je Missie & Verdienmodellen en meervoudige inkomstenstromen – Simone Levie | Business Challenge IMU: Bouw in 28 dagen je Online Business met Phoenix, Plug & Pay, Huddle & Marketingfunnels  – IMU Internet Marketing Unie | Workshop Charismatisch Communiceren – Anne Quaars | Breakthrough Challenge – Tony Robbins | Feminine Leadership Event – Suzanne Beukema | Story’s that Sell Branding – Nikki Clark | HowToFascinate – Sally Hogshead | Brand Method – Kristin Korn | Luxury Branding & Website Design System – Kathryn Porrit Branding | Photo Serge Fine Art Photografi & Grafic Design | Funnel Insta Program – Carlijn Ottens | Creator Brand Archetype – Kaye Putnam | FB ads leren – TrafficBooster Academy | Super Seller Program – Lenka Lutonska | Minimalist Marketing – Jessica Barnak | Photografi & Design – Kelvin Design | High Level Leverage – Laura Babelowski | Business Challenge – Richard Burchard

“The starting point of all achievement is desire.” ~Napoleon Hill

 

Werkwijze

Wanneer je interesse hebt om met mij te samenwerken of een Coaching traject te volgen, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik stem graag persoonlijk met je af wat ik voor jou kan betekenen. Ik nodig je daarom uit om me te bellen of  plan een gratis 30 min. Coaching Call (keuze Zoom, Skype of telefoon gesprek). Wil je graag een live afspraak dan kan dat ook laat me via een berichtje weten wat voor jou een goed moment is waarop ik je kan terugbellen.

Ik wil je graag leren kennen, dit kan virtueel of gewoon in real life. Hiervoor zal ik je heel veel vragen stellen om duidelijk in beeld te krijgen waar jouw behoefte ligt en om inzicht te krijgen wat jij nodig hebt en hoe ik jou daarbij het beste kan helpen. Aan mij kan jij natuurlijk ook al je vragen stellen.

Wanneer dit duidelijk is maken we afspraken over de werkwijze die bij ons beiden past en de voorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal uur dat je mij wilt inzetten per week, hoe we samen communiceren en hoe vaak we contact hebben of hoe een Coaching traject eruit ziet.

Tijdens onze samenwerking communiceer ik helder en met korte lijntjes. Ik zorg ervoor dat jij de kwaliteit krijgt die je van mij kan verwachten. Ik werk op afstand, maar een keer op kantoor komen is ook geen probleem. Uiteraard ben ik altijd netjes op tijd en zorg ik dat het werk goed en snel gedaan wordt.

Build your Business Better, Together!

 

Gallup; Mijn Business bouwers talenten

DIRIGENT
Een groot talent voor management en schept orde en harmonie in de chaos van een (jonge) onderneming

Management door opbouwen van mensen met hun unieke vaardigheden en talenten, de juiste mensen op de juiste positie zetten zoals in een orkest. Vanuit vertrouwen delegeren, zodat anderen verantwoordelijkheid leren en nemen. Veeleisend aan resultaten en denkt buiten de vaste kaders. Neemt zelfstandig acties en beslissingen en is resultaat & actie gericht. Gefixeerd op het groeiproces, verbetering & maximalisatie. Als doende leer je en neem je verantwoordelijkheid.

KENNIS – voortdurend op zoek naar nieuwe informatie, geobsedeerd door activiteit, zien informatie en kennis als een waardevol goed

RISICO – kan omgaan met onduidelijkheid, maakt op rationele wijze beslissingen, omarmt enthousiast uitdagingen

SAMENWERKING – hoog maatschappelijk bewustzijn, diverse netwerken opbouwen, relaties aangaan en onderhouden

DELEGEERDER – makkelijk gezag delegeren, proactief meewerken en denken, sterke punten anderen herkennen

Every action is an opportunity to improve.”

~Mark Graban